2009. március 15., vasárnap

Sátán jó tud erről az igért kései esőről és hogy az dicsőséges aratást fog hozni. 6.rész

Az ördög ismeri Isten Igéjét. És mindent megtesz, hogy hátráltassa a végső aratás eljövetelét. Dühös támadást indított az egyház ellen és minden fegyverét Isten népének békessége ellen irányítja. Valójában ez a földet takaró sötétség, amelyet Sátán gyűlölete hozott létre, sok hívő számára nyomasztó.

A komorság és félelem a nemzetek felett, az emberekben a tehetetlenség érzését okozza. Itt Amerikában, a törvényszék olyan törvényeket hozott, amelyek perverzióban tündökölnek a nép akarata ellenére, és mindez az igazságos lelket lassan emészti. A végeredmény pedig szellemi legyengülés és néha még fizikai betegség is.

Isten házában a bűnt leértékelték és a poklot száműzték. Az episzkopális Egyházban szakadás jött létre az azonos neműek házassága miatt. Ugyanakkor evangéliumi hívők, akik Isten Igéjének hordozói kellene, hogy legyenek, egyre inkább a földi dolgokra fókuszálnak a mennyei dolgok helyett és olyan mozgalmakra fordítják energiájukat amelyeknek nem Krisztus a központja.

Hallom, ahogy ma istenfélő emberek ezt kérdezik: “Bűneink miatt elmulasztottuk Isten kegyelmének napját? Nemzedékünk arról lesz emlékezetes, hogy családjaink képtelenek működni, gyülekezeteink halottak és szárazak? Úgy fogunk elszáradni, mint Izráel az Ószövetségben?”

Nem, a próféták szerint nem! Isten fel fog kelni a sötétség közepette, és el fogja küldeni a Szellem záporát kései házára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése