2010. február 20., szombat

Gazdasági válság oka 3

Alex Jones, Aaron Russo amerikai filmrendezővel készített interjújából:
Alex Jones „nemzetközileg elismert veterán adásközvetítő, dokumentumfilm készítő, és kutató újságíró
2007. februári riportja Aaron Russo producerrel. Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítő - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. Szerepcsere) - őszintén vall a korrupt amerikai kormányzat és a háttérhatalmi erők szervezkedéséről. Megdöbbentő információk egy hiteles ember szájából.
Aaron: „1913-ban létrehozták a Federal Reserve (Szövetségi Tartalék) rendszert (FED). Átadták neki az állami (vagy szövetségi, azaz „federal”, mivel az USA, Államok Uniója) pénzteremtés jogát. Ez egy magánbank, amit magánszemélyek birtokolnak. És amikor a Kormánynak pénzre van szüksége, akkor ettől a FED nevű, magánkézben lévő Delaweare-ben bejegyzett banktól kell kölcsönöznie.Így az történik, hogy a Kormány kölcsönt vesz tőlük, hogy működését finanszírozza, majd ezt mondja: Igen, ezeknek a fickóknak kamatot kell fizetnem. Hogyan fizessünk nekik kamatot? Erre kell az amerikaiak jövedelemadója, - ami korábban egyáltalán nem létezett, - hogy visszafizessék a kamatot a bankároknak.
Alex: 1981-ben Reagen mondta, hogy az adónkból egy árva ötcentes sem jut az ország számára, mert mind a FED-hez kerül.
Aaron: Igen. De a lényeg ahová ki akarok lyukadni, hogy a FED létrehozásával a Kormány ezektől a magánbankoktól való anyagi függésbe került. Ezért kezdtek megadóztatni minket. Érted?...
Alex: Tehát átvették az irányítást az adó és az adófizetés fölött… Rabszolgaként kezelnek.
Aaron: Automatikusan levonják, mert tudják, hogy senki sem fizetné be. (Sz. P. hozzáfűzése: Jézus mondta, adjátok meg a császárnak azt, ami a császáré. Ez az illuminátus-szabadkőműves-Mammon új világrend és forradalmai ledöntötte a királyságokat, fejedelemségeket és magát ültette ezek helyébe és Isten helyébe a legfőbb székbe, hogy törvénytelenül adót szedjen minden embertől a földkerekségen saját hatalmáért)

A FED megalapításával a Kormány elkezdte ezekbe a bankárokba fektetni a pénzét. Ugyanakkor a pénzt ezektől a bankároktól kapja. Tehát kivetik ránk az adókat, amitől még inkább rabszolgák leszünk, amitől még nehezebb megélni, ugyanakkor több profitot biztosítva nekik…És az történt, hogy a Federal Reserve rendszeren keresztül a bankárok ellenőrzésük alá vonták a Kormányt. Többé már nem számít, hogy Republikánus (konzervatív) vagy demokrata, mert körülbelül ugyanazok. Egyiknek a programjában sem szerepel, hogy szüntessük be a FED-et, vagy az adókat, vagy bármely nagy téma amivel az amerikaiaknak szembe kell nézniük.
Volt egy barátom, Nick Rockefeller, a Rockefeller család egyik tagja, és amikor a nevedai kormányzói választásokon indultam, egy ügyvédjével bemutattatta magát. Így barátok lettünk és beszélgetni kezdtünk dolgokról. És sokat tanultam Mr. Rockefellertől. És az egyik dolog, amiről beszélgettünk, az volt, hogy mi a bankipar végső célja, mit akarnak végbevinni. És a bankipar végső célja, nem csak a Federal Reserve Rendszeré, hanem magánbankoké Németországban, Angliában, Olaszországban, és az egész világon, mivel együtt dolgoznak, mivel mind központi bankok, a kommunista kiáltvány részei, hiszen a központi bank létrehozása a kommunista kiáltvány egyik alappillére…
A központi bank mindent megtervez nekünk, a bevezetett jövedelemadó pedig a másik alappillér. Íme két pontja a kommunista kiáltványnak, azáltal, hogy behozták a Szövetségi Reserve Rendszert. Így a végső cél, ami ezen emberek szemei előtt lebeg az, hogy egy világkormányt hozzanak létre, amit a bankipar irányít, amit a bankárok irányítanak. Ezt szekciókban valósítják meg. Az Európai valuta, az euró, és az Európai Alkotmány csak egyik része ennek. Ugyanezt akarják Észak Amerikával és az Észak Amerikai Unióval. És be akarnak hozni egy új pénznemet, az Amero-t. És a végső terv, hogy létrehozzanak egy világkormányt, ahol mindenkibe beültetnek egy RFID chippet a bőre alá.
És a pénzünk a terveik szerint ezekben a chipekben lenne. Nem lesz többé készpénz. És ezt közvetlenül Mr. Rockefellertől tudom, ez az, amit el akarnak érni. És minden pénzed a chipedben lesz. És ahelyett, hogy kézpénzed lenne, amikor csak van pénzed a chipeden, és akarnak, levesznek egy összeget a chipedről, amennyit akarnak. Ha azt mondják, ennyivel tartozol nekünk adóhátralékként, egyszerűen kiszippantják a biteket a chipedből, ugye?
Alex: Totális kontrol.
Aaron: Totális kontrol. És ha valaki, mint te vagy én, tiltakozol azok ellen, amit csinálnak, egyszerűen kikapcsolják a chipedet. És nincs semmid. Nem tudsz élelmet vásárolni, semmit nem tudsz csinálni. Ez az emberek totális ellenőrzése.
Alex:Aztán a chipeket rákötik egy adatbázisra és megvan hogy mikor mit és hol vásároltál, mit csinálsz…
Aaron: Minden. Ez ott van benne. Tehát akarnak egy Világkormányt, amit ők irányítanak, ahol mindenkit bechipelnek, minden pénz ezekben a chipekben van, és ők ellenőrzik a chipeket, és íme rabszolga lettél, ezeknek az embereknek a rabszolgája. Ez az emberek totális ellenőrzése.
(részlet injesus.com-ról)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése