2009. március 13., péntek

Prófétai látás népünkről

David Wilkerson prófétai látást is kapott országunkra vonatkozóan. Napokig ott állt Isten előtt, és kérte, jelentse ki magát. És ez az ember, aki olyan próféciákat kapott évtizedekkel ezelőtt, amelyek azóta szinte kivétel nélkül mind beteljesedtek, azt mondta ország-világ előtt, hogy ő nem próféta, hisz ilyet senki nem mondhat, főleg magáról, de volt már olyan, hogy Isten tudta profétikus üzenetek átadásában használni. És hiszi, most is tudja. És bár nem akar senkit sem megbántani, de Isten azt mutatta meg neki, hogy Magyarország felett az apátia, a megfáradás felhője van. Ez megfáradást, a hit válságát jelenti. A bővölködés, a jó élet sok keresztényt elaltatott. Az emberek több órát töltenek a tévé előtt, mint az amerikaiak, pedig eddig ők vezették a statisztikát. Kevés az ima, a sírás, a megtört szív. Megfáradt a hit.

Naponta megújítani a hitet, ez is David titkainak egyike.

Nem építhetünk nagyobb házat, mint amelyet elbír az alap. És a hit az alap. És ha ez meginog? Erősítsük meg!

Amerikában kitiltották Jézust az iskolákból. Nem lehet róla beszélni, és azóta szinte elszabadult a pokol. Gyilkosságok, tragédiák sora következett be. És Isten ezt mind látja. Amikor eljön az ideje, akkor Ő meg fogja védeni a nevét. Néha úgy tűnik, az Ördög van nyerő helyzetben, de Isten fel fog kelni neve érdekében! Isten az eseményeket uralma alatt tartja. Majd eljön az én napom – azt mondja az Úr!

2 megjegyzés:

  1. szerintem ezt eddig is tudtuk, ehhez nem kell David Wilkersonnak lenni.

    VálaszTörlés
  2. ha "tudtuk" akkor mit tettünk ennek érdekében!Szerintem nem sokat. Mert mindenki el volt foglalva a saját kis életével, ebben sajnos én is benne vagyok.Ahhoz tényleg nem kell Wilkersonnak lenni, hogy meglássuk a problémát, csak javítani kellene rajta,amit meg nekünk kell tenni. Ha megfáradtunk Istenhez jönni és keresni az Ő jelenlétét, hogy átformálhasson.

    VálaszTörlés